Jeg hedder Carina og er 55 år. Jeg bor alene i mit eget hus i Hyldekærparken lige ved siden af Børnehuset Hyldekær. Jeg har to voksne børn. Jesper på 30 år og Mette på 26 år, begge mine børn har gået i dagpleje. Jeg har også 2 børnebørn på 7 og  3 år, som jeg bruger meget tid sammen med.

Jeg ryger ikke, og mit hjem er røgfrit. 

Jeg har været kommunal dagplejer i 15 år, men blev opsagt i år 2011, da Roskilde kommune valgte at nedlægge dagpleje pladser i området. Derefter har jeg været 8 år i rengøringsbranchen.

Jeg har nu valgt at starte op som privat børnepasser, da jeg har savnet og elsker at arbejde med de små, som er livsbekræftigende i deres positive tilgang til livet og dagens udfordringer.

Jeg sætter fokus på at give dit barn en tryg og kærlig hverdag i et hjemligt miljø, som et barn kan overskue. Såsom faste rytmer der vil give dit barn mulighed for at udvikle sig bla. sprogligt og socialt.

Jeg lægger stort vægt på et godt samarbejde med jer som forældre, da det skal være positivt oplevelse for både barnet og jer at vælge privat pasning.

 

Her er min hund Chillie og mine høns. jeg har også en kat ved navn Mille

Jeg elsker dyr og ønsker at børn skal lære, at have en naturlig og omsorgsfuld tilgang til dem.